Trabzon'da öğrencilere kurs

Alınan bilgiye göre, ilçede bulunan iki ilköğretim okulu ile lisenin öğrencilerinden seçilen 100 öğrenciye, Seviye Belirleme Sınavı ve Öğrenci Seçme Sınavı'na yönelik kurs düzenlendi. Kurs öğreticilerinin ücretlerinin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce karş

Trabzon'da öğrencilere kurs
Alınan bilgiye göre, ilçede bulunan iki ilköğretim okulu ile lisenin öğrencilerinden seçilen 100 öğrenciye, Seviye Belirleme Sınavı ve Öğrenci Seçme Sınavı'na yönelik kurs düzenlendi.

Kurs öğreticilerinin ücretlerinin Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğünce karşılanacağı öğrenilirken, ilçenin 7 yerleşim bölgesinden servislerle alınacak olan ve öğle yemeği de verilecek olan öğrencilerin katıldığı kursun maliyetinin 80 bin 160 YTL olduğu bildirildi.

Eğitim dönemi içindeki 9 ay boyunca devam edecek kursun maliyetinin hayırseverler tarafından karşılanması için çalışmalar başlatıldığı öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim