Trabzon’da öğrencilerden muhteşem müzik gecesi

Trabzon'da lise öğrencilerinden muhteşem müzik gecesi.

Trabzon’da öğrencilerden muhteşem müzik gecesi

Haber61 - Haber Servisi - Özel Ana Sınav Temel Lisesi Yılsonu Müzik Gecesi, Müzik öğretmeni Semih Öksüz öncülüğünde düzenlendi.

Düzenlenen etkinliğe Trabzon Özel Ana Sınav Temel Lisesi Müdürü Orhan Topal, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı.

VİDEONUN TAMAMINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Trabzon Özel Ana Sınav Temel Lisesi müdürü Orhan Topal konser öncesinde yaptığı konuşmada “Müzik hayatın bir tınısı, rengi ve mutluluk kaynağıdır. Öğrencilerimiz ve onları eğiten Müzik öğretmenimiz Semih Öksüz’ün gayreti ve çabaları ile ortaya çıkan ürünleri sergilemek ve onları sizlerle paylaşmak istedik. Müzik insanın doğayla arasındaki en kuvvetli bağlardan biridir. Çünkü doğaya ve insan yaşamına ait her şeyde müzik vardır. Müzik aynı zamanda ruhun gıdasıdır. Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk şöyle sesleniyor; “Sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir” ve bu sözüyle sanata verdiği değeri ve önemi ortaya koymaktadır. Ünlü müzik adamı Mozhart’ın şu sözü de dikkate değer herhalde. “Duygularımı şiirle anlatamam. Çünkü şair değilim. Kendimi gölgeler ve ışıkla ifade edemem. Çünkü ressam değilim. Düşüncellerimi hareketle de açıklayamam çünkü dansçı değilim. Ama bunların hepsini müzikle yapabilirim. Çünkü ben bir müzisyenim.” Hepinize saygı ve sevgiler sunuyorum.” dedi.

Orkestrada solist olarak Zehranur Çelebi ve Zehra Nurcan Şanlı, Elektrogitarda Yakup Kutay Kansız, Akustik Gitarda Kadirhan Ayata, Bas Gitarda Göktuğ Kazaz, Klavyede Mustafa Mert Gedikli, Kemanlarda Nihat Baran Şimşek ve Cansu Yıldız ve Bateride Batın Aydın isimleri yer aldı.

Konsere katılanlar birbirinden güzel parçalarla eğlenceli anlar yaşadı. Konser sonrasında Müzik Öğretmeni Semih Öksüz’ün annesi Asiye Öksüz oğluna gecenin anısına çiçek verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler