Trabzon'da etkili konuşma

Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, bilgi çağının yaşandığı günümüzde her zaman bilgiye ihtiyaç olduğunu belirterek,"Elde ettiğimiz bilgileri toplumla, arkadaşlarımızla mutlaka paylaşmalıyız" dedi. Ömer Çam tarafından verilen "Etkili konuşma be

Trabzon'da etkili konuşma
Trabzon Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, bilgi çağının yaşandığı günümüzde her zaman bilgiye ihtiyaç olduğunu belirterek,"Elde ettiğimiz bilgileri toplumla, arkadaşlarımızla mutlaka paylaşmalıyız" dedi.

Ömer Çam tarafından verilen "Etkili konuşma becerileri" seminerinin son gününde katılımcılara sertifikaları verildi. Zorlu Grand Otel de 5 gün süren seminere Trabzon Belediyesi'nden de 4 personel katıldı. Sertifika töreninde konuşan Belediye Başkanı M. Volkan Canalioğlu, "Öyle bir çağda yaşıyoruz ki eğitimcilerinde eğitime ihtiyacı vardır.

Bugünkü iletişim aracılığıyla bilgiye anında ulaşıyoruz. Ömer Çam arkadaşımıza teşekkür ediyorum ki, Trabzon'da sevgiye yönelik, insana yönelik pek çok çalışması var. Bu seminere biz de belediyeden 4 personelimizin katılımını sağladık. Amacımız, personelimizi daha geniş bilgilerle donatmaktır.

Ben de fırsat buldukça bu tür seminerlere katılıyorum. Çünkü, biliyoruz ki bilgi çağının yaşandığı günümüzde insanların her zaman bilgiye ihtiyacı vardır. Elde ettiğimiz bilgileri toplumla, arkadaşlarımızla ailemizle mutlaka paylaşmalıyız. Teknolojide süratli bir gelişme yaşanmaktadır.

Buna ayak uydurabilmeliyiz. Her türlü bilgiyle donatılan insan aranan adam değil, aranılan adam konumunda oluyor. Bunun için bilgi nerede olursa olsun mutlaka ona ulaşmalıyız" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim