Trabzon'da "Akıllı Sınıf" projesi

Anadolu Görme Engelliler Derneği üyesi ve proje koordinatörü Yusuf Şafak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, hazırladıkları ''Akıllı Sınıf'' projesinin, İçişleri Bakanlığının kamu yararı gözetilerek derneklere yönelik oluştur

Trabzon'da "Akıllı Sınıf" projesi

Anadolu Görme Engelliler Derneği üyesi ve proje koordinatörü Yusuf Şafak, Trabzon Gazeteciler Cemiyetinde düzenlediği basın toplantısında, hazırladıkları ''Akıllı Sınıf'' projesinin, İçişleri Bakanlığının kamu yararı gözetilerek derneklere yönelik oluşturulan fon kapsamında kabul edildiğini söyledi.

Görme engellilerin eğitsel ve sosyal kapasitelerini geliştirmeyi hedefleyen projenin 8 ay süreceğini ifade eden Şafak, projenin kurumsal ortaklarının Milli Eğitim İl Müdürlüğü ile Trabzon Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi olduğunu vurguladı.

Şafak, konuya duyarlı özel sektörün de katkılarını beklediklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler