Trabzon'a üniversite çıkarması

Okan Üniversitesi'nin  dekanları ve bölüm başkanları 4 Nisan'da Trabzon'daki okul ve dershane yöneticileriyle bir araya geliyor. Toplantıya Trabzon protokolünden de üst düzeyde katılım bekleniyor. Eğitim öğretime 2003-2004 akademik yılında başlayan Okan Ü

Trabzon'a üniversite çıkarması

Okan Üniversitesi'nin  dekanları ve bölüm başkanları 4 Nisan'da Trabzon'daki okul ve dershane yöneticileriyle bir araya geliyor. Toplantıya Trabzon protokolünden de üst düzeyde katılım bekleniyor.

 

Eğitim öğretime 2003-2004 akademik yılında başlayan Okan Üniversitesi, Türkiye'nin en genç ve dinamik üniversitelerinden. Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren Üniversite, birinci sınıftan itibaren uyguladığı “İş Yaşamına Hazırlık Programı” ile öğrencilerini iş dünyasına en iyi şekilde hazırladı ve mezunlarının hepsinin işe yerleşmesinde etkili oldu. Okan Üniversitesi sektör deneyimli seçkin akademik kadrosunu, 2007-2008 öğretim yılında Boğaziçi ve Marmara Üniversitelerinden gelen üç eski dekan (Prof. Dr. Özer Ertuna, Prof. Dr. Ahmet Koç, Prof. Dr. Hüsamettin Koçan) ve pek çok öğretim üyesiyle daha da güçlendirdi. Kampusüyle, akademik kadrosuyla, iş hayatının ihtiyacına yönelik bölümleriyle, Almanca, Çince, Rusça ikinci dil öğrenme imkanıyla ve yeni geçtiği “Ortak Program” sistemiyle iddialı olan Üniversite, bu özelliklerini en iyi şekilde anlatabilmek, Trabzon'da eğitim dünyasının görüşlerinden yararlanmak amacıyla yemekli bir toplantı düzenliyor.

 

Cuma günü (Bugün) saat 17:00'de Trabzon Grand Zorlu Otel'de gerçekleşecek toplantıda önce Okan Üniversitesi dekanları ve öğretim üyeleri Üniversite hakkında bilgi verecek. Kokteylde ve yemekte Üniversite yönetimi, Trabzon'un seçkin okullarının yöneticileriyle bir araya gelecek, yüksek öğrenimdeki gelişmeler ve geleceğin meslekleri konuşulacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim