Trabzon Mili Eğitim Müdürü Okul aile birliği başkanları ile buluştu

Milli Eğitim Müdürü Aktaş okul aile birliği başkanlarıyla bir araya geldi.

Trabzon Mili Eğitim Müdürü Okul aile birliği başkanları ile buluştu
Trabzon Milli Eğitim Müdürü Hızır Aktaş, Yomra ilçesinde okul aile birliği başkanlarıyla toplantıda bir araya geldi. 

İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamaya göre, Yomra Fen Lisesinde düzenlenen toplantıda okul aile birliği başkanlarıyla bir araya gelen Aktaş, yaptığı konuşmada, eğitim ve öğretim noktasında, sahada yaşanan aksaklıkların daha yakından ve birinci ağızdan takip edildiğini belirtti. 

Trabzon'da son üç yılda yakalanan başarının, değişim ve gelişimin daha üst seviyelere çıkarılması noktasında çizilen yol haritalarının sağlıklı bir biçimde şekillendiğini vurgulayan Aktaş, başarının, toplumun tüm dinamiklerini harekete geçirmekle ve onların enerjilerinden faydalanmakla gerçekleşebileceğini vurguladı.

Aktaş, öğrencileri sadece akademik olarak değil, milli ve manevi değerlerle yüklü, kutlu vatan toprağını yüceltecek, gelecek nesillere güzel örnek teşkil edecek şekilde ve düzeyde yetiştirmenin önemine değindi. 

Toplantıya, Yomra İlçe Milli Eğitim Müdürü Sait Yaşıyan, Trabzon Milli Eğitim Şube Müdürleri Hüseyin Burak Fettahoğlu, Özgür Şahin ve okul aile birliği başkanları katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim