Trabzon KTÜ'nün acı kaybı!

Trabzon’da gittiği yüzme havuzunda fenalaşarak kalp krizi geçiren ve ardından tedavi altına alınan KTÜ Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Özel YıldızlıGüven Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ekin Önder (59), tedavi gördüğü hastanede h

Trabzon KTÜ'nün acı kaybı!

Trabzon’da gittiği yüzme havuzunda fenalaşarak kalp krizi geçiren ve ardından tedavi altına alınan KTÜ Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Özel YıldızlıGüven Hastanesi doktorlarından Prof. Dr. Ekin Önder (59), tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Önder, 3 Şubat 2011 günü meslektaşı Prof. Dr. Mehmet Yıldız ile birlikte 100. Yıl Yüzme Havuzu’na gitmiş ve kısa süre yüzdükten sonra fenalaşarak kenara çıkmıştı. Önder, olay sonrası KTÜ Farabi Hastanesi’ne kaldırılarak tedavi altına alınmıştı. Prof. Dr. Ekin Önder, yapılan tüm müdahalelere rağmen bugün kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Önder’in yarın öğle namazı sonrasında kılınacak cenaze namazının ardından Bahçecik Mezarlığı’nda toprağa verileceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler