Ticaret Bakanlığı resim yarışması düzenliyor

Ticaret Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde düzenlenen Tüketici ve Tüketim konulu Ortaokullar arası Resim Yarışması’na son başvuru tarihinin 15 Şubat 2019 olduğu belirtildi.

Ticaret Bakanlığı resim yarışması düzenliyor

Trabzon Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan, Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası’nı (TTSO) ziyaret ederek Başkan M. Suat Hacısalihoğlu ve yönetim kurulu üyeleriyle görüştü. Müdürlüğün yaptığı çalışmalar konusunda bilgi veren Aykan, ayrıca Ticaret Bakanlığı Tüketicinin Korunması ve Piyasa Gözetimi Genel Müdürlüğü tarafından bir resim yarışması düzenlendiğini belirterek şunları söyledi:

“Eğitim çağındaki çocuklarımızı ve gençlerimizi bilinçli tüketim ve tüketici hakları konusunda bilinçlendirmek, farkındalık yaratmak, sanatsal çalışmalarını desteklemek amacıyla Ortaokullar Arası Resim Yarışması düzenlendi. Tüketici ve Tüketim konulu resim yarışmasına son başvuru tarihi 15 Şubat 2019’dur. Eserler, Ticaret İl Müdürlüklerine elden ya da posta yoluyla ulaştırılabilecektir.”

Aykan, Türkiye çapında dereceye giren öğrencilere laptop, akıllı telefon ve tablet hediyelerinin olacağını, ayrıca Trabzon’dan katılan öğrencilere de küçük bazı hediyeler vereceklerini vurguladı.

TTSO Başkanı M. Suat Hacısalihoğlu ise, tüketim bilinci ve tüketici haklarının Türkiye’de yeni oturmaya başlayan bir kavram olduğunu hatırlatarak, “Öğrenim çağındaki çocuklardan başlayarak bu bilincin yerleştirilmesini gelecek adına önemsiyoruz” dedi.

Trabzon Ticaret İl Müdürü Yavuz Selim Aykan ayrıca TTSO’nun Ahilik Kültürü Haftası etkinliklerine katkılarından dolayı Başkan Hacısalihoğlu’na plaket takdim etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim