TEOG sınavlarının yapılacağı okullar yarın tatil olacak

Yaklaşık 1 milyon 287 bin öğrenci, yarın ve perşembe günü iyi bir liseye girmek için yarışacak. TEOG sınavlarının yapıldığı okullar yarın ve diğer gün kapalı olacak.SINAVA GİRMEYECEK ÖĞRENCİLER TATİL YAPACAKTEOG kapsamında düzenlenen ortak sınavların ilki

TEOG sınavlarının yapılacağı okullar yarın tatil olacak

Yaklaşık 1 milyon 287 bin öğrenci, yarın ve perşembe günü iyi bir liseye girmek için yarışacak. TEOG sınavlarının yapıldığı okullar yarın ve diğer gün kapalı olacak.

SINAVA GİRMEYECEK ÖĞRENCİLER TATİL YAPACAK

TEOG kapsamında düzenlenen ortak sınavların ilki Türkçe olacak. Ardından matematik ve din kültürü sınavları uygulanacak. 8’inci sınıf öğrencileri ortak sınavlarda ter dökerken, diğer öğrenciler ise tatil yapacak. Sınav yapılacak okullarda 26-27 Kasım günlerinde, diğer sınıflar tatil yapacak.

SINAV 12.00'DA BİTECEK

Öğrenciler saat 09.00’da ilk sınava girecek ve saat 12.00’de ilk gün sınavları tamamlanacak. Her oturum 40 dakika sürecek ve öğrencilere 20’şer soru yöneltilecek. Oturum aralarında ise yarım saat dinlenme molası verilecek. 26 Kasım’da Türkçe, matematik, din kültürü ve ahlak bilgisi, 27 Kasım’da ise fen ve teknoloji, T.C inkılap tarihi ve Atatürkçülük ile yabancı dil sınavları yapılacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim