TED Koleji Trabzon'da Eğitime başlıyor

Trabzon'da Soğuksu Mahallesinde yapımına başlanan TED Trabzon Koleji 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayacak.Yapımı büyük bir hızla süren TED Tabzon Koleji bugün Zorlu Grand Otel'de yapılan basın toplantısı ile basına  tanıtıldı.Basın toplantı

TED Koleji Trabzon'da Eğitime başlıyor

Trabzon'da Soğuksu Mahallesinde yapımına başlanan TED Trabzon Koleji 2014-2015 Eğitim Öğretim yılında eğitime başlayacak.

Yapımı büyük bir hızla süren TED Tabzon Koleji bugün Zorlu Grand Otel'de yapılan basın toplantısı ile basına  tanıtıldı.

Basın toplantısına TED nGenel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, Doğu Karadeniz Eğitim Hizmetleri Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Niyazi Akdaş, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Bekir Bülbüloğlu ve TED Genel Müdürü Sevinç Atabay katıldı.

Toplantıda söz alan Türk Eğitim Derneği (TED) Genel Başkanı Selçuk Pehlivanoğlu, TED Trabzon kolejinin hayata geçmesine katkıda bulunanlara teşekkür etti. Pehlivanoğlu "nitelikli ve eğitimli yeni nesiller yetiştirmek için buradayız. Emin olun ki TED TRabzon Kolejinde yetiştireceğimiz çocuklar toplum ve ülke sorunlarına karşı farkındalığı ve çözüm üretme bilinci yüksek, kültür sanat, spor alanlarında yer edinebilecek bilgi ve beceriye sahip birayler olacaklardır. Türk Eğitim derneği profesyonel bir yapılandırma ile Trabzon'da rekabet koşullarını ve eğitim kalitesini artıracaktır" şeklinde konuştu.

TED TRABZON KOLEJİNDE NELER VAR?

86 yıllık tecrübesi ile birlikte yenilikçi eğitim - öğretim anlayışını benimseyen TED'in yöntem ve teknikleriyle yaşam boyu sürecek başarının yolunu açmayı hedefleyen TED Trabzon Koleji , eğitim kadrosunu fiiksel yapısını ve diğer tüm unsurları bu doğrultuda oluşturuyor.Okul öncesi , ilkokul, ortaokul ve lise düzeyinde deneyimli Türk ve yabancı öğretmenleri ile eğitim verecek olan TED Koleji,2014-2015 eğitim-öğretim yıılı için okul öncesinden 6. sınıfa kadar öğrenci alacak.TED Trabzon Koleji'nde yabancı dil olarak İngilizce , ikinci yabancı dil olarak Rusça öğretilecek.

Soğuksu Mahallesi'nde 12.533 metrekarelik inşaat alanında TED Trabzon Koleji'nde toplam 6.352 metrekare bahçe alanı ve toplam 2.447 metrekare kapalı teneffüs alanları ve sosyal alanlar ( atrium,koridor,köprü ve yaşam alaları) bulunmaktadır.

TED Tarabzon Koleji'nde anaokulunda 6 derslik , ilokul-lisede 40 derslik, ortaokul-lisede 6 labaratuvar , ilkokul-ortaokul-lisede 4 müzik dersliği ve ilkokul-ortaokul-lisede 4 görsel sanatlar atölyesi yer alacaktır.TED Trabzon Koleji'nde ayrıca 156 metrekarelik beden eğitimi salonu , 385 kişi kapasiteli 536 metrekarelik kapalı spor salonu , 90 metrekarelik aynalı salon , 420 kişi kapasiteli 325 metrekarelik konferans ve çok amaçlı salon , 450 kişilik yemekhane , toplam 257 metrekarelik ilkokul-ortaokul-lise kütühaneleri ve açık hava basket pota alanları ile çok amaçlı bir saha bulunacaktır.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim