TED koleji 2013'de açılacak

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yalçın Orhan:“TED Trabzon Kolejinin  2013- 2014 egitime başlayacak olmasından memnunluk duyduğunu söylediTSİAD Başkanı Yalçın Orhan “ TED Kolejinin Trabzon’a kazandırılmasında emeği geçenlere başta Bekir Bülb

TED koleji 2013'de açılacak

Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği Başkanı Yalçın Orhan:“TED Trabzon Kolejinin  2013- 2014 egitime başlayacak olmasından memnunluk duyduğunu söyledi

TSİAD Başkanı Yalçın Orhan “ TED Kolejinin Trabzon’a kazandırılmasında emeği geçenlere başta Bekir Bülbüloğlu’ na şükranlarımızı sunuyoruz”.

 Trabzon Sanayici ve İşadamları Derneği (TSİAD) Başkanı Yalçın Orhan TED Kolejinin Trabzon’da da açılacak olmasından büyük memnuniyet duyduklarını belirttiği açıklamasında “TED Kolejinin çocuk okutmak için yılladır büyük şehirlere göç eden Trabzonlu ailelere önemli bir seçenek sunacağına inanıyoruz” şeklinde değerlendirdi

 

Başkan Yalçın Orhan, TED Kolejinin Trabzon’a kazandırılması için kendilerinin de önemli çabalar harcadıklarını, ancak yatırımı yapacak arsa bulamadıklarını belirttiği açıklamasında, Bekir Bülbüloğlu ve kendilerini Ankara’dan destekleyen Önder Bülbüloğlu’na bu büyük ve güzel girişimden ötürü hem teşekkür etti hem de tebrik etti.

 TSİAD Başkanı Yalçın Orhan, inşaat ruhsat işlemlerinin tamamlandığını kaba inşaatı hızla tamamlanacağını belirttiği açıklamasında şunları söyledi: TED Kolejinin Trabzon eğitim ortamının zenginleştireceğine inanıyoruz. Bizler TED Kolejinin gerek yapım aşamasında, gerekse eğitime başlayacağı 2013 - 2014 eğitim yılından sonra da her türlü desteği vererek yanlarında olacağız.

TED Kolejinin velilerimize, çocuklarının eğitimlerinde önemli bir seçenek oluşturacağına inanıyoruz. Yatırımcı Bekir Bülbüloğlu’nu bu önemli yatırım için hem tebrik ediyor başarılar diliyoruz.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim