Tayin ve atamalarla ilgili açıklama

Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, tayin ve atama yönetmeliğinin içerik itibariyle eksik olduğunu, eğitim çalışanlarının tamamını kapsamadığını öne sürdü. Dilber, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bir süre önce yönetici ve ç

Tayin ve atamalarla ilgili açıklama

Kamu-Sen Trabzon İl Temsilcisi Coşkun Dilber, tayin ve atama yönetmeliğinin içerik itibariyle eksik olduğunu, eğitim çalışanlarının tamamını kapsamadığını öne sürdü. 

Dilber, yaptığı yazılı açıklamada, Milli Eğitim Bakanlığı'nın bir süre önce yönetici ve çalışanların atama ile tayin konusunda yeni yönetmelikleri yayınladığını belirtti.
     Yönetmeliğin sadece öğretmenler için planlandığını savunan Dilber, şöyle devam etti:
     ''Tayin ve atama yönetmeliği içerik itibariyle eksiktir. Çünkü eğitim çalışanlarının tamamını kapsamamaktadır. Sadece öğretmenler için planlanmış bir yönetmeliktir. Oysaki Milli Eğitim Bakanlığı'nda sadece öğretmenler çalışmamaktadır. Memur, şef, hizmetli, teknisyen aşçı gibi pek çok kesimin çalışma şartları ile tayin ve atamalarına ilişkin her hangi bir yönetmelik yoktur. Halbuki bu kesiminde tayin ve yer değişikliği taleplerinin doğal bir ihtiyaç olduğu açıktır. Bu nedenle yönetmelik bakanlık çalışanlarının tamamını kapsamadığı için eksiktir.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim