Süper babaannelere diploma

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bulunan Çiflik İlköğretim okulu ve Gümüşgöze Beldesi İlköğretim Okulu'nda yapılan okuma-yazma kurslarını başarıyla tamamlayan süper babaannelerin diplomalarını aldı. Kelkit Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen okuma-yaz

Süper babaannelere diploma

Gümüşhane'nin Kelkit ilçesinde bulunan Çiflik İlköğretim okulu ve Gümüşgöze Beldesi İlköğretim Okulu'nda yapılan okuma-yazma kurslarını başarıyla tamamlayan süper babaannelerin diplomalarını aldı.

Kelkit Halk Eğitim Merkezi bünyesinde düzenlenen okuma-yazma kurslarının ilk yarı bölümü sona erdi. Öğrencilerin karne sevinci yaşadığı okullarda, anne ve nineler de okuma-yazar belgesi alma mutluluğu yaşadı. Kelkit İlçe merkezinde bulunan Çiflik İlköğretim Okulu ile Gümüşgöze Beldesinde bulunan Gümüşgöze İlköğretim Okulunda kursiyerler için belge töreni düzenlendi. 54 kursiyerin katıldığı okuma yazma kursu diploma töreninde başarılı olan nineler büyük mutluluk yaşadı.

Her iki okulda da yapılan belge törenlerine Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayyip Çavga, Kelkit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Albayrak, kurs öğretmenleri ve kursiyer bayanlar katıldı.

Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Albayrak, “Çocuklarınızın ve torunlarınızın karne aldığı bu günlerde sizin de diplomalarınızı vermek istedik.”dedi. Kampanyaya katıldıkları için kursiyerlere teşekkür eden Halk Eğitim Merkezi Müdürü Albayrak, 2. kademe kursa katılmaları konusunda da çağrıda bulundu.

Törenlerde daha sonra Kelkit Kaymakamı Ayhan Işık, Gümüşhane İl Milli Eğitim Müdürü Ferda Yıldırım, Kelkit İlçe Milli Eğitim Müdürü Tayyip Çavga, Kelkit Halk Eğitim Merkezi Müdürü Yaşar Albayrak, Gümüşgöze Belediye Başkanı Temel Kaya ve kursta görevli öğretmenler, okuma-yazma kursunu başarıyla tamamlayan ninelere belgelerini verdiler.

Kursiyerlere çeşitli hediyelerin de verildiği diploma törenine bazı babaannelerin torunlarıyla gelmesi ilginç görüntülere sebep oldu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim