SBS adaylarına kötü haber!

 8 Haziran'da yapılacak Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesi öğrenci ve velilerin izin beklentisine Bakan Avcı'dan olumsuz yanıt geldi. Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi İşbirliğiyle düzenlenen

SBS adaylarına kötü haber!
 
8 Haziran'da yapılacak Seviye Belirleme Sınavı (SBS) öncesi öğrenci ve velilerin izin beklentisine Bakan Avcı'dan olumsuz yanıt geldi.
 
Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı, İstanbul Milli Eğitim Müdürlüğü ile İstanbul Aydın Üniversitesi İşbirliğiyle düzenlenen Eğitimde İyi Örnekler Paylaşımı-İstanbul 2013 Konferansında, gazetecilerin sorularını yanıtladı.
 
LYS için lise son sınıf öğrencilerine verilen izin hakkının Seviye Belirleme Sınavı’na (SBS) girecek öğrencilere de verilip verilmeyeceği yönündeki bir soruya Bakan Avcı şöyle karşılık verdi:
 
“SBS zaten çok yaklaştı. Ama diğer öğrenciler için vakit vardı. Onları bu rapor kandırmacasından kurtarmamız gerekiyordu, onu yaptık.”
 
Bakan Nabi Avcı, bir soru üzerine de, “Anadolu öğretmen liseleriyle ilgili herhangi bir kapatma kararımız yok. Yatılı bölge okullarının da durumlarını gözden geçiriyoruz” dedi.
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim