Sanal karneler rekor kırdı
İki hafta sürecek olan yarı yıl tatiline çıkan öğrenci ve öğretmenler için ikinci yarıyıl 9 Şubat Pazartesi günü yeniden başlayacak ve 12 Haziran'da sona erecek.
Yayınlanma:
İki hafta sürecek olan yarı yıl tatiline çıkan öğrenci ve öğretmenler için ikinci yarıyıl 9 Şubat Pazartesi günü yeniden başlayacak ve 12 Haziran'da sona erecek. Milli Eğitim Bakanlığı'nın (MEB) geçen yıl ilköğretimde, bu yıl da ilk kez liselerde başlattığı sanal karne uygulaması rekor kırdı.
MEB'in www.meb.gov.tr internet adresini karnesini görmek isteyen yaklaşık 15 milyon kişi tıkladı. MEB yetkilileri günlük 1 milyon kişinin ziyaret ettiği sitenin dün öğretmen atamaları ve sınav yerleştirme sonuçlarının açıklandığı günlerden bile daha fazla tıklanarak, rekora imza attığını bildirdiler.
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan Trabzon Haber ve diğer kategorilerdeki haberlerdeki yorumlar onaylanmamaktadır.

