Rize’de Hasan Yılmaz İlkokulu öğrencilerinden evde kal çağrısı

Rize Hasan Yılmaz İlkokulu öğrencileri evlerinden çektikleri videolarla evder kal çağrısı yaptı.

Rize’de Hasan Yılmaz İlkokulu öğrencilerinden evde kal çağrısı

Haber61 – Haber Servisi – Rize’nin Çayeli ilçesinde Hasan Yılmaz ilkokulu 2-A sınıfı öğrencileri evlerinde çektikleri videolar ile evde kal çağrısı yaptı.

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını ile ilgili Türkiye’de mücadele sürerken hastalığın yayılmasının önüne geçmenin en önemli yolunun sosyal izolasyon olduğuna dikkat çekiliyor. Bu konuda herkese evlerinde kalmaları çağrıları yapılırken bir çağrı da Rize’nin Çayeli ilçesinden geldi. 

Hasan Yılmaz İlkokulu 2-A öğrencileri öğretmenleri Esra Demir İnal önderliğinde evlerinden çektikleri videolarla Türkiye’ye evde kal çağrısı yaptı. Öğrenciler evde kal çağrısına vatandaşların evlerinde neler yapılabileceği konusunda da tavsiyeler de ekledi. 

Hazırlanan videoda öğrencilerden Asu Kara “2-A gururla Sunar”, Kutay Civelek “evdesin ve sende sıkıldın biliyoruz”, Ege Sarıkaya “Müziğin sesini aç biraz”, Rana Sena Yılancı “kitap oku, en sevdiğin köşede”, Mihrace Usta “Renklerdir kağıtları boyalarla”, Ömer Çınar Yelkenci “oyun oyna doyasıya”, Hafsa Sultan Şişman “kardeşinle dans et”, Zeynep İsmailoğlu ailenle kurabiye yap mesela”, Amine Zümra Habiboğlu “yeni kelimeler öğrenelim her gün”, Osman Kartal “belgesel izle birazda”, Ayşenur Genç “şiir yaz en güzel duygularınla”, Ravza Eylül Demirdağ “doğayı izlemek için balkona çık yada”, mert Kaya kart “ama evden çıkma”, Betül Erva şeker “her karanlığın ardından güneş doğar unutma”, Ahmet Arslan “hayallerin”, Elif Rana Suiçmez “ümitlerin”, Ece Duru Yılmaz “sevdiklerin”, Eymen Yılmaz “geleceğin için”, Yiğit Kartoğlu “evde kal sakın çıkma”, Furkan Umut Çakır “yaşlılar”, Sümeyye Küçük “çocuklar”, Nisa Gül Taşcı “Sağlıkçılar”, Ertuğrul Safi “tüm çalışanlar için”, Elif Atalay “evde Kal Çayeli”, Muhammed Ali Çerman “evde kal Rize”, Eymen Akçal “Evde Kal Türkiye”, Yiğit Makil “sağlıklı günlerde buluşmak üzere” ifadelerine yer verdiler. 

Rize’de Hasan Yılmaz İlkokulu öğrencilerinden evde kal çağrısı

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum
Önceki ve Sonraki Haberler