Rize Üniversitesi'ndeki polemik

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu'nda bir grup öğrencinin saç ve sakalları uzun oldukları gerekçesiyle okula alınmamalarının basına yansıması üzerine Rektör Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, Fındıklı MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Sadettin Gültekin

Rize Üniversitesi'ndeki polemik

Rize Üniversitesi Fındıklı Meslek Yüksek Okulu'nda bir grup öğrencinin saç ve sakalları uzun oldukları gerekçesiyle okula alınmamalarının basına yansıması üzerine Rektör Prof. Dr. Nazmi Turan Okumuşoğlu, Fındıklı MYO Müdürü Yrd. Doç Dr. Sadettin Gültekin ve öğretim görevlileri ile bir toplantı düzenledi.

Toplantı çıkışında gazetecilere açıklamalarda bulunan Rektör Okumuşoğlu, talihsiz bir olay yaşadıklarını ve sorunu çözdüklerini söyledi. Konuyla ilgili daha önce açıklama yaptığını ve daha fazla bir şey söylemek istemediğini belirten Okumuşoğlu, "Bu konuda çeşitli önlemler aldık. Bundan sonra daha çok dikkat edilecek. Ayrıca, sınavlara giremeyen bir öğrenciyi de mazeret sınavına sokacağız" dedi.

Geçtiğimiz günlerde okuldan mezun olan fakat diploma alamayan öğrencilerle ilgili soru üzerine Okumuşoğlu, "Olay bana intikal etmedi. Eğer varsa böyle mağdur öğrenciler, Öğrenci İşleri'ne başvurarak diplomalarını alsınlar" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim