Rize Türkiye birincisi oldu

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Ana-Kız Okuldayız'' kampanyası kapsamındaki okuma-yazma kursuna yoğun ilgi olduğu belirtildi. Proje kapsamında 01 Aralık 2010 tarihi itibariyle açılan kurslardaki kursiyer sayıları ve okur ya

Rize Türkiye birincisi oldu

Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, ''Ana-Kız Okuldayız'' kampanyası kapsamındaki okuma-yazma kursuna yoğun ilgi olduğu belirtildi.

Proje kapsamında 01 Aralık 2010 tarihi itibariyle açılan kurslardaki kursiyer sayıları ve okur yazarlık belgesi alan kursiyerlere ilişkin yapılan değerlendirme sonucunda birinci kademeye katılan 9 bin 532 kursiyer sayısı ve yüzde 41.85 katılım oranıyla Rize'nin Türkiye birincisi olduğu ifade edilen açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Yapılan değerlendirme sonucunda Rize'yi Çanakkale, Yozgat, Van ve Edirne izlemiştir. Bu kampanya kapsamında 19 Aralık 2010 tarihinde Sayın Emine Erdoğan ve Milli Eğitim Bakanı Sayın Nimet Çubukçu'nun onurlandıracağı ilk 10 ilin valisi, 81 ilin milli eğitimden sorumlu vali yardımcısı ile il milli eğitim müdürleri ve 81 ilin halk eğitim müdürlerinin katılımıyla İstanbul Lütfü Kırdar Kongre Salonunda değerlendirme toplantısı yapılacaktır.''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler