Profesörler kavga etti

Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Bölüm Başkanının, aynı bölümde görevli bir profesörü darp ettiği ileri sürüldü. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, olayla ilgili soruşturma açacaklarını bildirdi. Alınan bilgiye göre,

Profesörler kavga etti
Selçuk Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Bölüm Başkanının, aynı bölümde görevli bir profesörü darp ettiği ileri sürüldü. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı, olayla ilgili soruşturma açacaklarını bildirdi.

Alınan bilgiye göre, Biyokimya Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. M.G, daha önce aralarında anlaşmazlıklar bulunduğu iddia edilen Bölüm Başkanı Prof. Dr. İ.M'nin odasına gitti.

YUMRUKLAŞMA YAŞANDI
Prof. Dr. M.G, burada çıkan tartışmanın kavgaya dönüştüğünü, Bölüm Başkanı Prof. Dr. İ.M'nin kendisini yumruklaması sonucu gözünden yaralandığını öne sürerek Meram Tıp Fakültesi Dekanlığına şikayette bulundu.

Tıp Fakültesi Biyokimya Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İ.M, bölüm öğretim üyesi M.G'nin kendi odasına geldiğini ve aralarında bir tartışma yaşandığını belirterek, şunları söyledi: “Tartışma oldu. Doğru ama yumruk ya da darp olayı yok. Yalan söylüyor. 'Gözüm morardı kaşım açıldı' diyor ama rapor bile alamadı. Sabahtan beri kendisini arıyorum ama bulamadım. Neden böyle yaptığını soracağım. Kendini mazlum göstermeye çalışıyor. Benimle uğraşmayı seviyor. Kesinlikle yumruk falan atmadım.”

Fakülte Dekanı Prof. Dr. Ahmet Özkağnıcı ise kendilerine kavga konusunda bazı bilgiler ulaştığını ifade ederek, “Birisi 'dövdü', diğeri 'yapmadım' diyor. İdari soruşturma açacağız. Soruşturma sonucunda her şey daha net ortaya çıkacak” dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim