Prof. Dr. Terzioğlu, Avrasya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Avrasya Üniversitesi düzenlediği  “21. Yüzyılda Sağlık ve Teknoloji Eğitiminde Güncel Gelişmeler” konulu konferans ile Kocaeli Sağlık ve Teknoloji Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Lisansüstü Eğitim Enstitüsü Müdürlüğü Prof. Dr. Füsun Terzioğlu’nu öğrencileri ile buluşturdu.

Prof. Dr. Terzioğlu, Avrasya Üniversitesi öğrencileriyle buluştu

Avrasya Üniversitesi Ömer Yıldız Yerleşkesi Konferans salonunda gerçekleşen konferansa öğrenciler büyük ilgi gösterdi.

Terzioğlu konuşmasında “Başarının altında çok büyük oranda odaklanma, sabır, mücadele, çok çalışma, fedakarlık, özveri, ısrar, çile vardır. Risk almak vardır. Bir laf vardır limandan uzaklaşmadıkça fırtınalara yakalanmazsınız, o zamanda limanda kaldığınız sürece çürümeye mahkumsunuz. Kendimden örnek vermem gerekirse ben iki çocuğum varken Amerika’da burs kazandığımda kendi aileme gerek kalmadan beni akademik ortamdan bir sürü arkadaş çok eleştirdi. Sanki çocuklarımıza onlar bakacaklarmış gibi çocuklarını nasıl bırakacaksın, aileni nasıl bırakacaksın dediler. O yüzden kararlarınızı aileniz, arkadaşınız herkes eleştirebilir. Ama siz ne istediğinize karar vermeniz gerekiyor. Ailede ve arkadaş çevrenizde güven ortamını oluşturmaya çalışın. Çocuklarınız şunu bilmeli gerekirse annem babam işi için  farklı bir yere gider ve gelir. Mazeret sizi en kolay pes ettirecek noktadır. Başarılı olmak sizin elinizde” cümlelerine yer verdi.

Terzioğlu’nun çalışma alanlarını, simülasyon, sağlık hizmetlerinde yönetim ve liderlik, iş yükü analizi, insan gücü planlama, kadının güçlendirilmesi ve liderlik becerilerinin geliştirilmesi, kadın sağlığı, kadının güçlendirilmesi, üreme sağlığı ve cinsel sağlık konuları ile sağlık hizmetleri yönetimi, bilişim sistemleri ve inovasyon, konuları oluşturmaktadır. 

Profesör Terzioğlu’na programın sonunda Avrasya Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Aytap Sezer tarafından plaket takdim edildi.

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim