Özel okul ek yerleştirmeleri tamamlandı

230 bin kontenjana 215 bin 952 öğrenci kayıt yaptırdı. Boş kalan 14 bin 048 kontenjan için yerleştirmeler, yeni bir başvuru ve tercih alınmayarak il kontenjanları ve puan  üstünlüğü göz önünde tutularak önceki tercihler arasından kaydıyla yapıldı. Toplamd

Özel okul ek yerleştirmeleri tamamlandı

230 bin kontenjana 215 bin 952 öğrenci kayıt yaptırdı. Boş kalan 14 bin 048 kontenjan için yerleştirmeler, yeni bir başvuru ve tercih alınmayarak il kontenjanları ve puan  üstünlüğü göz önünde tutularak önceki tercihler arasından kaydıyla yapıldı. Toplamda 14 bin 048 öğrenci destek kapsamında bir özel okula yerleştirildi.    

Böylece eğitim ve öğretim desteği için ayrılan 230 bin kontenjanın tamamı dolmuş oldu. Özel okullara yerleşen öğrencilerin 22 ile 30 eylül tarihleri arasında kayıt yaptırmaları gerekiyor. Bu tarihler arasında kayıt yaptırmayan öğrenciler eğitim ve öğretim desteği haklarını kaybedecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim