Özel Neşem Cambridge'le anlaştı

Özel Neşem Koleji British Council ile anlaştı. Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı "GENÇLERE YÖNELİK ULUSLARARASI İNGİLİZCE SINAVLARINDA" Trabzon sınav başvuru merkezi oldu. İlköğretim 5.,6.,7. ve 8. sınıfların girebileceği Cambridge ESOL, KET ve PET sınav

Özel Neşem Cambridge'le anlaştı

Özel Neşem Koleji British Council ile anlaştı. Cambridge Üniversitesi'nin yaptığı "GENÇLERE YÖNELİK ULUSLARARASI İNGİLİZCE SINAVLARINDA" Trabzon sınav başvuru merkezi oldu. İlköğretim 5.,6.,7. ve 8. sınıfların girebileceği Cambridge ESOL, KET ve PET sınavları 17 Mart 2012 günü Özel Neşem Koleji'nde yapılacak ve her yıl tekrarlanacaktır. Sınav Cambridge Üniversitesi'nden gelecek olan hocaların gözetiminde 3 aşamalı olarak yapılacaktır.

  1. Speaking (Konuşma)
  2. Reading (Okuma) and Writing (Yazma)
  3. Listening (Dinleme) alanlarında İngilizce becerileri test edilecektir.

Neden KET ve PET?

  • Başarabildiğiniz İngilizce seviyesini gösteren Cambridge Sertifikasını alabilirsiniz.
  • Uluslararası bir sertifika alarak kendinize güveninizi artırabilirsiniz.
  • KET ve PET sınavlarına girmek ileride IELTS gibi önemli İngilizce sınavlarına hazırlanmanın en iyi yoludur.
  • Daha ileri seviyelere dogru ilerlerken üniversiteye girişte üst seviyede sertifikaların geçerli olduğu akıldan çıkarılmamalıdır.
  • KET ve PET'E hazırlanmak yaşayan ingilizceyi kullanmada , özellikle de konuşma becerisinde size daha farklı bir pratik kazandırır.
  • Diğer ülkelerden KET ve PET sınavlarına katılan öğrenciler kadar iyi derecede İngilizce bilgisine sahip olduğunuzdan emin olabilirsiniz.

Başka okullardan başvuracak öğrenciler için

SON BAŞVURU TARİHİ:

15 ARALIK 2011 PERŞEMBE GÜNÜDÜR.

Ayrıntılı bilgi için

Okulumuzun İngilizce Öğretmeni Fatma ERKUT’tan bilgi alabilirsiniz.

Tel: 0462.326.26.32

ketpet.jpg

BU BİR İLANDIR...

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler