Özel Mutlu Çizim Anaokulu yaz okulu eğitimleri başladı

Çocukların bedensel, zihinsel, duygusal ve sosyal yönden gelişimini ve temel alışkanlıklar kazanmalarını sağlamak amacıyla hizmet veren Özel Mutlu Çizim Anaokulu yaz okulu etkinlikleri başladı.

Özel Mutlu Çizim Anaokulu yaz okulu eğitimleri başladı

Trabzon’da hizmet veren Özel Mutlu Çizim Anaokulu, öğrenciyi ön planda tutan eğitim anlayışıyla çocuklara sorumluluk aşılama, milli manevi ve ahlaki değerler öğretme, Atatürk, millet ve vatan sevgisi kazandırma gibi çocuğun topluma yararlı bir yetişkin olma yolunda atılacak ilk adımların güvenli adresi olarak göze çarpıyor.

Sevgiyi ön planda tutarak verdiği eğitim hizmetiyle fark yaratan Özel Mutlu Çizim Anaokulu yaz okulu eğitimlerine başladı.

Özel Mutlu Çizim Anaokulu’nun yaz okulu eğitimlerinde jimnastik, İngilizce, maneviyat dersleri, mutfak, resim ve zihin atölyesi ile bahçe, gezi ve yüzme etkinlikleri yer alıyor.

Yeni eğitim öğretim yılına da hazırlanan Özel Mutlu Çizim Anaokulu, İngilizce ve maneviyat dersleri, bilişsel beceri, sanat (resim, müzik, el işleri), matematik ve fen atölyesi ile birlikte gezi etkinliklerine yer veriyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler