ÖSYM'den YDUS adaylarına duyuru

 ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada 2012-YDUS 25 Kasım 2012'de Ankara'da gerçekleşecek.ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012-YDUS 25 Kasım 2012'de Ankara'da yapılacak.ANA BİLİM DALLARIAnesteziyoloji ve reanimasyon, çocuk cerrahisi, çocuk sağlığı v

ÖSYM'den YDUS adaylarına duyuru

 

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamada 2012-YDUS 25 Kasım 2012'de Ankara'da gerçekleşecek.

ÖSYM'den yapılan yazılı açıklamaya göre, 2012-YDUS 25 Kasım 2012'de Ankara'da yapılacak.

ANA BİLİM DALLARI

Anesteziyoloji ve reanimasyon, çocuk cerrahisi, çocuk sağlığı ve hastalıkları, deri ve zührevi hastalıkları, enfeksiyon hastalıkları ve klinik mikrobiyoloji, fiziksel tıp ve rehabilitasyon, genel cerrahi, göğüs hastalıkları, halk sağlığı, iç hastalıkları, kadın hastalıkları ve doğum, kalp ve damar cerrahisi, nöroloji, ortopedi ve travmatoloji, plastik, rekonstrüktif ve estetik cerrahi, radyoloji, ruh sağlığı ve hastalıkları, tıbbi mikrobiyoloji, tıbbi patoloji, üroloji ana bilim dallarındaki sınava başvurular 15-23 Ekim'de gerçekleştirilecek.

KILAVUZ DAĞITIMI OLMAYACAK

Sınavla ilgili başvuru, uygulama, değerlendirme, yerleştirme işlemlerine ilişkin bilgiler, 2012-YDUS Kılavuzu'nda yer alacak. Adaylar, kılavuz ve başvuru merkezleri bilgilerine, sınava başvuru süresi içerisinde ÖSYM'nin http://www.osym.gov.tr internet adresinden ulaşabilecek. Kılavuz dağıtımı yapılmayacak.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler