ÖSS Sonuçları Açıklanıyor

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) yerleştirme sonuçları, saat 10.00'da açıklanacak.Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinden (ÖSYM) yapılan açıklamada, 17 Haziran 2007 tarihinde yapılan ÖSS ve 24 Haziran 2007 tarihinde yapılan YDS sonu

ÖSS  Sonuçları Açıklanıyor

Öğrenci Seçme Sınavı (ÖSS) ve Yabancı Dil Sınavı (YDS) yerleştirme sonuçları, saat 10.00'da açıklanacak.

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezinden (ÖSYM) yapılan açıklamada, 17 Haziran 2007 tarihinde yapılan ÖSS ve 24 Haziran 2007 tarihinde yapılan YDS sonuçlarına göre adayların yaptıkları tercihler doğrultusunda yüksek öğretim programlarına merkezi yerleştirme işlemlerinin tamamlandığı bildirildi.

ÖSYM Başkanı Prof. Dr. İnal Yarımağan imzalı basın duyurusunda, "Sonuçlar 16 Ağustos 2007 perşembe güne saat 10.00'dan itibaren internetten öğrenilebilecektir" denildi.

Yerleştirme sonuçları ve kayıt işlemleri ile ilgili açıklamanın da aynı saaten itibaren ÖSYM'nin internet sayfasında yer alacağı duyuruldu.

Sonuçlar ÖSYM'nin http://osys.osym.gov.tr ve http://osys2007.osym.gov.tr internet adreslerinden öğrenilebilecek

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim