Ortahisar Halk Eğitim Meslek Sahibi Yapıyor

Ortahisar Kaymakamı Tolga Toğan Trabzon Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu çalışmalarını inceledi.

Ortahisar Halk Eğitim Meslek Sahibi Yapıyor

Trabzon Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğünce yürütülen kursları yerinde inceleyen Kaymakam Tolga Toğan, “Halk Eğitim Müdürlüğümüz çok önemli bir sosyol sorumluluk görevini yerine getiriyor” dedi.  

Beraberinde Ortahisar Halk Eğitim ve ASO Müdürü Orhan Genç ile birlikte kursları denetleyen Kaymakam Tolga Toğan, günümüzde Halk Eğitim Merkezleri birçok insana öğrenme ve meslek sahibi olmayı sağladığını söyledi.

Kaymakam Tolga Toğan, “Her yaştan insanı topluma kazandıran ve o insanları içinde birçok işe başarıya vesile olan merkezler çok faydalı ve başarılı eğitim ve öğretim sağlıyor. Halk Eğitim Müdürlüğümüz çok önemli bir sosyol sorumluluk görevini yerine getiriyor” dedi.   

Ortahisar Halk Eğitim Merkezi Müdürü Orhan Genç, 150 farklı branşta, 520 usta öğretici, 30 öğretmen ile 2 bin 225 kursta 40 bin 255 kursiyere eğitim verdiklerini belirterek, “Bu yıl hedefimiz 50 bin kursiyere ulaşmaktır. Sezonun tamamlanmasına 2 ay var. Bunu da başaracağımıza inanıyorum.” şeklinde konuştu. 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim