Ortahisar Belediyesi öğrencilere tarihi sevdirecek yarışmalar düzenliyor

Ortahisar Belediyesi ile Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü, 'Trabzon'un düşman işgalinden kurtuluşunun 100. Yılı Yarışması' ile '18 Mart Şehitler Günü' dolayısıyla 'Çanakkale Zaferi'nin 103. Yıl Dönümü' yarışmalarını düzenliyor.

Ortahisar Belediyesi öğrencilere tarihi sevdirecek yarışmalar düzenliyor


Öğrencilere tarih şuuru ile milli mücadele bilinci aşılamak amacıyla düzenlenen yarışmalara geçen yıl olduğu gibi bu yıl da yoğun katılım olması bekleniyor.


İlkokul, ortaokul ve liseler arasında düzenlenen 'Trabzon'un düşman işgalinden Kurtuluşunun 100. Yılı Yarışması' şu kategorilerden oluşuyor ve ödülleri şöyle: İlkokullar arasında 'Bir Sevdadır Ortahisar' konu başlığıyla düzenlenen yarışmada birinciye Forum Toyz Shop hediye çeki, ortaokullar arasında 'Bir Sevdadır Ortahisar' konu başlığıyla düzenlen resim yarışmasında birinciye Forum D&R hediye çeki, ortaokullar arasında 'Trabzon Türk'ün Yurdu' konu başlığıyla düzenlene yarışmada birinciye Forum D&R hediye çeki, liseler arasında 'Trabzon Türk'ün Yurdu' konu başlığıyla düzenlenen şiir yarışmasında ise birinciye Forum Teknosa hediye çeki ödülleri verilecek.


Yarışmaya son katılım tarihi 16 Şubat 2018 günü olarak belirlendi. Ödül töreni ise 24 Şubat 2018 tarihinde yapılacak. Yarışmaya başvurular Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'nün internet sitesinde yapılabilecek. Yarışmalarla ilgili şartnameler ise İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ortahisar Belediyesi'nin internet sitesinden ulaşılabilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim