Ömer Yıldız: Eğitime hizmet etmek ibadettir

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız açıklamalarda bulundu.

Ömer Yıldız: Eğitime hizmet etmek ibadettir

Avrasya Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Ömer Yıldız, üniversitenin 10. kuruluş yıldönümü etkinliklerinin ardından Haber61'e açıklamalarda bulundu.

TÜRKİYE'DE BÖYLE ÜNİVERSİTE YOK

Yıldız, 10 yıla ulaşmanın hiç kolay olmadığını belirterek "Gururluyum kazasız belasız büyüyerek buraya geldik. Zorluklar olmasaydı böyle bir üniversite ortaya çıkmazdı.İddialıyım Türkiye’de böyle donanımlı bir üniversite yok. Plajı olan üniversiteye sahibiz. Bütün arkadaşlarımızın emeği vardır .Kırgınlığımız var mıdır vardır ama şimdi konuşmaya gerek yok. " dedi.

HEDEF 25 BİN ÖĞRENCİ

Hedeflerinin 25 bin öğrenci olduğunu kaydeden Yıldız "25 bin öğrenci olduğu zaman Trabzon ekonomisine de büyük katkı sağlayacaktır.  Bizim üniversitemiz Trabzon’a Cumhuriyet tarihinde yapılan devlet dışındaki en büyük yatırımdır. Elimizden geleni yaptık yapmaya devam edeceğiz.Eğitime hizmet etmek ibadettir." şeklinde konuştu.

Yıldız sözlerini şöyle sürdürdü;

Vatana ihanet eden hiç kimse üniversitemizde barındırmadık barındırmayız da. Eğitimsiz toplum olmaz. Biz yolumuza bu şekilde devam edeceğiz.

Avrasya’yı tercih etmemek için hiçbir neden yok. Türkiye’de Trabzon en güvenilir illerden birisidir. Doğa ile denizin birleştiği bir yerdir. Güvenlik anlamında da bir problemimiz yoktur. Yerleşkemiz üzerine başka yerleşke de yok. Eğitim ordumuz da çok kaliteli hocalarımız cardır. Bu sene YÖK denetiminde de en iyi çıkan üniversiteler arasındayız.

Avrasya Üniversitesi’nde okumak isteyen herkes okur. Burada hiçbir öğrencimizin hakkı yenmez. Ben bunun garantisiyim. Biz çalışmadan hak etmeden kimseye diploma vermeyiz. Öyle bir üniversite olmayacağız. İyi şekilde öğrencilerimizi eğiteceğimiz için çalışmaya kararlıysalar buyursun gelsinler. Onlar bizim çocuklarımızdır. Bir her türlü desteği vermeye hazırız.

Haber61 Haber Servisi

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler