Okul öncesi eğitimde Trabzon 1.

21-31 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan "Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri" kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakır ile birlikte, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu, Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu ve İMKB Kız Teknik Meslek Lisesi Uygula

Okul öncesi eğitimde Trabzon 1.

21-31 Mayıs tarihleri arasında yapılmakta olan "Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri" kapsamında İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakır ile birlikte, Ahmet Yahya Subaşı İlköğretim Okulu, Zehra Kitapçıoğlu Anaokulu ve İMKB Kız Teknik Meslek Lisesi Uygulama Sınıfı'ndan öğrenci, öğretmen ve velilerinden oluşan bir grup Belediye Başkan Vekili Osman Necip Sevinç'i makamında ziyaret etti.

Ziyarette konuşan İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Süleyman Çakır her sene 21-31 mayıs arasında okul öncesi eğitim şenliklerinin kutlandığını belirterek " Bugün temsilen bazı okullarımızdan öğrenci, öğretmen ve velilerden oluşan bir grup ile birlikte temsilen sizi ziyarete geldik.Trabzon'da okul öncesi eğitim faaliyetleri Türkiye geneline bakıldığında ilk sıradadır. Büyük bir mesafe kat edilmiştir. Ümit ediyorum bu gelecek yıllarda oturmuş bir kültür haline gelecektir." şeklinde konuştu.

Okul öncesi eğitimde Türkiye genelinde ilk sırada Trabzon'un olmasının oldukça gurur verici olduğunu belirten Başkan Vekili Sevinç, " Çocuklarımızı ilköğretime hazırlayan bu çalışmanın bizim okuduğumuz zamanlarda olmamasının eksikliğini hep yaşadık. Şimdilerde bu hazırlıkla birlikte çocuklarımız okula başladığı için çok daha başarılı olduklarını gözlüyoruz. Bu konuda yürütmüş olduğunuz çalışmalardan dolayı hepinizi kutluyor, başarılarınız devamını diliyorum" şeklinde konuştu.

Belediye Başkan Vekili Sevinç günün anısına öğrenci ve öğretmenlere birer hediye verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler