Oku kitabını al altınını!

Trabzon Valisi Sayın Nuri Okutan'ın öncülüğünde başlatılan kitap okuma kampanyası kapsamında,   Of ilçe genelinde kitap okuma alışkanlığını kazandırmak ve teşvik etmek için her ay 26 okuldan en fazla kitap okuyan 26 öğrenci kitap ve altınla ödüllendiriliyor.

Oku kitabını al altınını!

“Oku Kitabı Al Altını” projesi kapsamında bu ay altın almaya hak kazanan öğrencilere altınları Gazeteci Savaş AY'ın katıldığı bir programla verildi.

Okul girişinde çiçekle ve horonla karşılanan ünlü gazeteciyi karşısında gören çocukların şaşkınlıklarını gizleyemediler.

28 Şubat İlköğretim Okulu'nda düzenlenen törende bir konuşma yapan Kaymakam Tuncay SONEL, İlçemiz Of'u eğitim alanında daha iyi yerlere yükseltmek için azim ve gayret içersinde olduklarını belirterek, bu kampanyanın okullar kapanıncaya kadar devam edeceğini ve her ay bu konuda yapılan etkinliklere kendi alanlarında başarılı, eğitime gönül veren ünlü simalar davet edeceklerini belirtti.

Törende kısa bir konuşma yapan Gazeteci Savaş Ay, sesinin kısıklığı dolayısıyla konuşmakta zorlandığını belirterek, ama gözlerimden sizinle birlikte olmanın vermiş olduğu mutluluğu görebildiğinizi inanıyorum diyerek, böyle bir anlamlı törene kendisini davet etmesi dolayısıyla Kaymakam Tuncay SONEL'e teşekkür etti.

Tören, öğrencilere Kaymakam Tuncay SONEL, İlçe Jandarma Komutanı Mehmet ÇOŞKUN ve gazeteci Savaş AY'ın altınları Takması ile son buldu.

Törene ayrıca İlçe Emniyet Müdürü Atıl Çiçek, İlçe Milli Eğitim Müdürü İsmail YILDIZ, Öğretmenler, Öğrenciler ve Veliler katıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim