Okan Üniversitesi kokteyl verdi

Okan Üniversitesi dekan ve bölüm başkanları bugün Trabzon Zorlu Grand Otel'de okul ve dershane yöneticileri bir araya geldi. Zorlu Grand Otel'deki tanıtım kokteyline Okan Üniversitesi dekan ve bölüm başkanları katıldı. Okan Üniversitesi'nden Hamdi Ünal, M

Okan Üniversitesi kokteyl verdi
Okan Üniversitesi dekan ve bölüm başkanları bugün Trabzon Zorlu Grand Otel'de okul ve dershane yöneticileri bir araya geldi.

Zorlu Grand Otel'deki tanıtım kokteyline Okan Üniversitesi dekan ve bölüm başkanları katıldı.

Okan Üniversitesi'nden Hamdi Ünal, Mehmet Kabasakal, Mithat Kıynak bir konuşma yaparak üniversite ile ilgili bilgi verdi.

Eğitim öğretime 2003-2004 akademik yılında başlayan Okan Üniversitesi, Türkiye'nin en genç ve dinamik üniversitelerinden.

Geçtiğimiz yıl ilk mezunlarını veren üniversite, birinci sınıftan itibaren uyguladığı “İş Yaşamına Hazırlık Programı” ile öğrencilerini iş dünyasına en iyi şekilde hazırladı ve mezunlarının hepsinin işe yerleşmesinde etkili oldu.

Okan Üniversitesi sektör deneyimli seçkin akademik kadrosunu, 2007-2008 öğretim yılında Boğaziçi ve Marmara Üniversitelerinden gelen üç eski dekan (Prof. Dr. Özer Ertuna, Prof. Dr. Ahmet Koç, Prof. Dr. Hüsamettin Koçan) ve pek çok öğretim üyesiyle daha da güçlendirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim