Öğretmenlere 950 TL müjdesi!

Mesleki eğitimleri bugün bitecek öğretmenler, 23 Eylül öğleden sonraya kadar idari izinli sayılacak, 28 Eylül'de de göreve başlayacak. MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının bugün tamamlanacağını anımsattı. O

Öğretmenlere 950 TL müjdesi!

Mesleki eğitimleri bugün bitecek öğretmenler, 23 Eylül öğleden sonraya kadar idari izinli sayılacak, 28 Eylül'de de göreve başlayacak.

MEB İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu, öğretmenlerin mesleki çalışmalarının bugün tamamlanacağını anımsattı.

Okulların açılma tarihinin 28 Eylül'e ertelendiğini dile getiren Aydoğdu, şunları söyledi: "Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı'nın talimatıyla, mesleki eğitimleri bugün sona erecek öğretmenler, 23 Eylül öğleden sonraya kadar idari izinli sayılacak. Böylece öğretmenlerimiz, Kurban Bayramı'nın ardından okulların açıldığı tarih olan 28 Eylül'de görevleri başında olacaktır. MEB, öğretmen ve yöneticilerin olumlu istek ve taleplerine hemen cevap verdi."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler