Öğretmenler için yeni proje!

“İleriye bak, geri dönüştür: Geri dönüşümcü öğretmen” adlı TÜBİTAK Doğa eğitimi ve bilim okulları projesine başvurular başladı.Fen bilimleri öğretmenlerine atıklarla ve atıksız yaşamanın insan, hayvan, bitki, şehir kısacası tüm çevreye etkilerini yaparak,

Öğretmenler için yeni proje!

“İleriye bak, geri dönüştür: Geri dönüşümcü öğretmen” adlı TÜBİTAK Doğa eğitimi ve bilim okulları projesine başvurular başladı.

Fen bilimleri öğretmenlerine atıklarla ve atıksız yaşamanın insan, hayvan, bitki, şehir kısacası tüm çevreye etkilerini yaparak, yaşayarak göstermek, bu konudaki bilimsel bakış açılarını geliştirmek ve geridönüşüm konusunda olumlu tutumlar kazandırmanın amaçlandığı projeye 15 Haziran 2014 tarihine kadar başvuruların devam edeceği belirtilirken başvurmak isteyenlerin başvuru formunun doldurarak ileriyebak@mehmetakif.edu.tr adresine göndermeleri gerekiyor.

Proje etkinlikleri 17-23 Ağustos 2014 tarihleri arasında Burdur'da gerçekleştirilecek olup projeye sadece Fen ve Teknoloji Öğretmenleri başvurabilir.

Yürütücülüğünü Doç. Dr. Dilek Erduran Avcı'nın yaptığı proje ile ilgili detaylı bilgiye katılımcılar aşağıdaki web adresinden ulaşılabilir.

https://www.mehmetakif.edu.tr/projeler/ileriyebakgeridonustur/

 

 


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler