Öğretmen olabilecek fakülte mezunları netleşti

 Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından yeniden fen-edebiyat fakültesi mezunlarına öğretmenlik yolunun açılmasıyla birlikte öğretmen olabilecek üniversite mezunlarının hangi branşlarda olacağı kesinleşmiş oldu. Fen edebiyat fakültesi mezunlarına yeniden ö

Öğretmen olabilecek fakülte mezunları netleşti

 Yüksek Öğretim Kurulu (YÖK) tarafından yeniden fen-edebiyat fakültesi mezunlarına öğretmenlik yolunun açılmasıyla birlikte öğretmen olabilecek üniversite mezunlarının hangi branşlarda olacağı kesinleşmiş oldu.
 
Fen edebiyat fakültesi mezunlarına yeniden öğretmenlik yolunun açılmasıyla birlikte, bir çok üniversitede öğrenci bulamadıkları için kapatılma noktasına gelinen fakültelerin yeniden canlanması bekleniyor.
 
Fen-edebiyat fakültelerine girecek öğrencilere de bir uyarıda bulunmak gerekiyor. Bu yıl bu fakültelerin puanlarının geçtiğimiz yılla kıyaslanmayacak kadar artabilme ihtimali bulunuyor. Bu fakültelerden mezun olanlara formasyon yolunun açılması, rekabetin şartlarını yeniden belirleyecek.
 

Hangi branş hangi bölümü seçebilecek tıkla öğren

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler