Öğretmen başvuruları için son gün

MEB, çeşitli alanlarda 30 bin kadrolu öğretmen alacak. Adaylar başvurularını herhangi bir bilgisayardan http://personel.meb.gov.tr internet adresindeki elektronik başvuru formunu kullanarak yapacak. Başvurunun geçerlilik kazanabilmesi için bilgisayarda do

Öğretmen başvuruları için son gün

MEB, çeşitli alanlarda 30 bin kadrolu öğretmen alacak. Adaylar başvurularını herhangi bir bilgisayardan http://personel.meb.gov.tr internet adresindeki elektronik başvuru formunu kullanarak yapacak. Başvurunun geçerlilik kazanabilmesi için bilgisayarda doldurulacak formun il ve ilçelerdeki başvuru onay bürolarında onaylatılması gerekiyor.

Adayların başvurularını onaylatmak için istenen belgelerin asılları veya noter onaylı örnekleriyle birlikte, başvuru onay bürolarına şahsen başvurmaları isteniyor. Şahsen başvuru yapamayacak durumda olanlar, noter aracılığıyla vekalet verecekleri kişi vasıtasıyla başvurabilecekler.

MEB atamaları bilgisayar kurasıyla 6 Aralık Pazartesi günü yapacak. Atanan öğretmenler 7 Aralıkta görevlerine başlayacak.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler