Öğrencilere burs ve kredi müjdesi

Genel müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumunca her ayın 7'sinde ödenen burs ve öğrenim kredilerinin, Kurban Bayramı nedeniyle bu ay 5 Kasım 2011'de ödeneceği belirtildi.Öğrencilerin burs veya öğrenim kredilerini 5 K

Öğrencilere burs ve kredi müjdesi

Genel müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, Yüksek Öğretim Kredi ve Yurtlar Kurumunca her ayın 7'sinde ödenen burs ve öğrenim kredilerinin, Kurban Bayramı nedeniyle bu ay 5 Kasım 2011'de ödeneceği belirtildi.

Öğrencilerin burs veya öğrenim kredilerini 5 Kasım 2011 tarihinde T.C. Ziraat Bankasının herhangi bir ATM'sinden alabileceklerinin ifade edildiği açıklamada, şunlar kaydedildi:

''Burs ve öğrenim kredisi miktarı aylık 240 TL'dir. Yüksek lisans öğrencilerine aylık burs/öğrenim kredisi miktarının 2 katı olan 480 TL, doktora öğrencilerine ise 3 katı 720 TL ödenmektedir.

Başarılı öğrencileri desteklemek için son 7 yıldır ÖSS sonucunda tüm dallarda ilk 100'e giren öğrencilere ve son 6 yıldır amatör spor dallarından herhangi birinde milli olmuş, yüksek öğrenim öğrencilerine aylık burs tutarının 3 katı 720 TL burs verilmektedir.''

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler