Öğrenciler Gümrükçüoğlu'na gitti

Bener Cordan ve Yunus Emre ilköğretim okulu öğrencileri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti. Öğrencileri, Belediye Meclis Salonu'nda kabul eden Gümrükçüoğlu, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. O nedenle çok çalışarak, kendinizi

Öğrenciler Gümrükçüoğlu'na gitti

Bener Cordan ve Yunus Emre ilköğretim okulu öğrencileri, Trabzon Belediye Başkanı Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu'nu ziyaret etti.

Öğrencileri, Belediye Meclis Salonu'nda kabul eden Gümrükçüoğlu, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. O nedenle çok çalışarak, kendinizi çok iyi yetiştirerek vatana ve millete hayırlı bireyler olmanızı arzu ediyorum" dedi.

Öğrencilerden anne, baba ve öğretmenlerini sayıp sevmelerini isteyen Gümrükçüoğlu, "Çünkü hepimiz anne, baba ve öğretmenlerimizin eseriyiz" diye konuştu.

Bir öğrencinin, "Çocuklar için hangi çalışmaları yapıyorsunuz?" sorusu üzerine Gümrükçüoğlu, şunları söyledi:

"Çocuklarımız için iki önemli proje gerçekleştirdik. Bunlardan biri çocuklar arasında dayanışmayı ve yardımlaşmayı geliştirmek amacıyla yaptığımız

'Oyuncak Kardeşliği', diğeri ise 'Benimle Oynar Mısın' projeleri. Bunun yanında çocuklarımızın daha güvenli ve sağlıklı ortamlarda Oyun oynamalarını sağlamak amacıyla kent genelindeki 54 Oyun parkını yeniledik. Zeminlerini kauçukla döşedik. Metal Oyun aletlerini değiştirdik. Yeşil alanların artırılmasına gayret gösterdik. "

Gümrükçüoğlu, ziyaret sonunda öğrencilere çeşitli hediyeler verdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Eğitim