Öğrenci affı 15 dakikalık iş

Eğitim Hakkı Portalı “www.af2008.org” temsilcileri ile görüşen AKP Antalya Milletvekili ve Eğitim Komisyonu Üyesi Abdurrahman Arıcı, AKP'nin şu anda sadece kapatma davası ile ilgilendiğini belirtirken, öğrenci affı ile ilgili olarak, "Bizim için 15 dakika

Öğrenci affı 15 dakikalık iş
Eğitim Hakkı Portalı “www.af2008.org” temsilcileri ile görüşen AKP Antalya Milletvekili ve Eğitim Komisyonu Üyesi Abdurrahman Arıcı, AKP'nin şu anda sadece kapatma davası ile ilgilendiğini belirtirken, öğrenci affı ile ilgili olarak, "Bizim için 15 dakikalık iş. Görüşüp onaylayıp, YÖK'e göndereceğiz" dedi.

Eğitim Hakkı Portalı “www.af2008.org” temsilcileri, AKP Antalya Milletvekili ve Eğitim Komisyonu üyesi Arıcı ile öğrenci affı ve Yükseköğrenimin sorunlarını görüştü. Arıcı, öğrenci affının uzun zamandır gündemde olduğunu belirtirek, “Hatta bizler konuyu birebir Sayın Başbakanımıza da ilettik. Başbakanımız da konuya gayet sıcaktı. Ama şu an kapatma davası yüzünden parti maalesef mahkeme süreciyle ilgileniyor” dedi.

-“GÖRÜŞÜP ONAYLAYIP, YÖK'E GÖNDERECEĞİZ”-

Arıcı, öğrenci affının arkasında olduğunu belirtirken, “Merak etmeyin sonuna kadar yanınızdayız, bu sorun da çözüme kavuşacaktır” diye konuştu. Parti içerisinde af konu ile ilgili olarak bir çalışmanın olduğunu ve AKP grubu içerisinde görüşüldüğünü söyleyen Arıcı, “Bizim için 15 dakikalık iş. Görüşüp onaylayıp, YÖK'e göndereceğiz ve bu kadar mağdur insana okuma hakkı, sınav hakkı verilecek. Dediğim gibi, Başbakanımız da konuya gayet sıcaktı. AK Parti'nin her zaman gündemindeydi, ama sadece henüz meclis gündemine gelmemişti” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim