Of'ta minik öğrencilerden ziyaret

Of'ta, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında okulların ana sınıflarından seçilen öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti. Of Kaymakamı Tuncay Son

Of'ta minik öğrencilerden ziyaret

Of'ta, Okul Öncesi Eğitim Şenlikleri kapsamında okulların ana sınıflarından seçilen öğrenciler, öğretmenleri ile birlikte Kaymakam, Belediye Başkanı, Garnizon Komutanı, Cumhuriyet Savcısı ve İlçe Milli Eğitim Müdürünü ziyaret etti.

Of Kaymakamı Tuncay Sonel'e çiçek veren minikler, okul öncesi eğitime verdiği katkılardan dolayı Sonel'e teşekkür etti.

Kaymakam Sonel de yaptığı konuşmada, okul öncesi eğitime önem verdiklerini belirterek "Geleceğimiz olan minik yavrularımızı hayata hazırlamak bizlerin en önemli görevi. İleride başarılı birer birey olmaları, ülkesi ve milleti için başarılı işler yapabilmeleri için iyi bir eğitim almaları şart. Bunun da ilk basamağı okul öncesi eğitim. Bunun için tüm Of halkı olarak duyarlı olacağız ve yüzde 90 olan okul öncesi eğitim oranını yüzde 100'e çıkarmaya çalışacağız" dedi.

Ziyarette miniklerle sohbet eden Kaymakam Sonel, ziyaretin anısına çocuklara oyuncak hediye etti.

Ziyaretlerin ardından etkinlik kapsamında ilçedeki daire amirleri, halkın ve minik çocukların katılımıyla şenlik yürüyüşü yapıldı. Merkez Anaokulu'nda başlayan ve Hükümet Konağı önünde sona eren yürüyüşün ardından öğrenciler folklor gösterisi ve kolbastı oyununu sergiledi.

Kaymakam Tuncay Sonel öğrencilere, öğretmenlere ve velilere çikolata ile meyve suyu ikram etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim