Of'ta liseler bilgilerini yarıştırdı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettiği Ortaöğretim Okullarıarası Bilgi ve Kültür Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.Of Belediyesi Sahil Tesisleri Gün Batımı Salonu’nda yapılan yarışmaya

Of'ta liseler bilgilerini yarıştırdı

Trabzon’un Of İlçe Kaymakamlığı ve Of Belediyesi’nin ortaklaşa organize ettiği Ortaöğretim Okullarıarası Bilgi ve Kültür Yarışması’nda dereceye giren öğrenciler altın ile ödüllendirildi.

Of Belediyesi Sahil Tesisleri Gün Batımı Salonu’nda yapılan yarışmaya Of’ta eğitim veren Anadolu Lisesi, Anadolu İmam Hatip Lisesi, Şehit Ahmet Türkan Çok Programlı Lise, Hacı Mehmet Bahattin Ulusoy Endüstri Meslek Lisesi ve Taşhan Lisesi olmak üzere 5 lise katıldı.

Yarışma öncesi öğrencilere seslenen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, “Bugünün kıymetini iyi bilin ve iyi değerlendirin. Çünkü bu ülke kolay kazanılmadı. Çok çalışın ve başarılı olarak, ileride güzel yerlere gelerek, ailenize, milletinize ve vatanınıza güzel işler yapın. İnşallah sizlerle çok daha üst düzeylere geldiğinizde karşılaşırız” dedi.

Konuşmaların ardından yarışmaya geçildi. 16 sorunun sorulduğu yarışmanın sonunda Of Anadolu İmam Hatip Lisesi grubu 90 puanla 1. oldu. Of Anadolu Lisesi’nin 80 puanla 2.’liği elde ettiği yarışmada, Taşhan Lisesi 60 puanla 3. oldu.

Yarışma sonrası dereceye giren okulların öğrencilerine altınları Of Kaymakamı Tuncay Sonel, Of Belediye Başkanı Murat Saral ve Uğurlu Belediye Başkanı İsmail Hikmet Yalçınkaya tarafından takıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim