Of'a 20 bin kitap gönderildi

Çocuk Vakfı ve Trabzon Fikir Kulübü'nün organizasyonu ile Of'a gönderilen 20 bin kitap ilçedeki okullara dağıtıldı.2011-2012 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Çocuk Vakfı tarafından Trabzon'un Of, Sürmene ve Çaykara ilçelerine 20 bin kitap ve

Of'a 20 bin kitap gönderildi

Çocuk Vakfı ve Trabzon Fikir Kulübü'nün organizasyonu ile Of'a gönderilen 20 bin kitap ilçedeki okullara dağıtıldı.

2011-2012 eğitim ve öğretim yılının başlaması nedeniyle Çocuk Vakfı tarafından Trabzon'un Of, Sürmene ve Çaykara ilçelerine 20 bin kitap ve dergi gönderildi. Çocuk Vakfı, Trabzon Fikir Kulübü, MNG Kargo ve Tayfa Grubu'nun işbirliğinde gönderilen kitaplar, ilköğretim ve orta öğretim okullarının kütüphanelerine ulaştırıldı.

Kitap dağıtımı için öğrencilerle İhsan Karadeniz İlköğretim okulunda bir araya gelen Of Kaymakamı Tuncay Sonel, burada yaptığı açıklamada çocuklara çok kitap okumaları tavsiyesinde bulunarak "Ne kadar çok okursanız o kadar bilgili ve güçlü olursunuz. Bu güç size ömür boyu fayda sağlar ve ileride güzel yerlere gelerek ailenize, ülkenize güzel işler yaparsınız" dedi.

Tuncay Sonel kitapların Of'a ulaşmasına katkı sağlayan Çocuk Vakfı Başkanı Mustafa Ruhi Şirin'e, Trabzon Fikir Kulübü üyelerine ve tüm kitap dostlarına teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim