Müdür Şükür Köse duygulandı

Erdoğdu Anaokulu Öğrencileri Müdür Şükür Köse’yi duygulandırdı.

Müdür Şükür Köse duygulandı

Trabzon Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Erdoğdu Anaokulunu ziyaret ederek idareci ve öğrentemlerle istişarelerde bulundu öğrencilerle sohbet etti.

Bütün sınıfları tek tek dolaşıp öğrencilerle sohbet eden Müdür Şükür Köse, "Öğretmenlerle çalışmaların nasıl ilerlediği ile ilgili sohbet etti. Sağlıklı beslenme konusunda öğrencilerden aldığı olumlu cevaplarla mutlu olan Müdür Şükür Köse, “Minik yavrularımız ile birlikte olmak insana büyük huzur veriyor. Bu yavrularımı yetiştiren başta öğretmenlerimize, ailelerine ve bizleri davet edip güzel misafirperleğinden dolayı Okul Müdürümüz Şahbender Derin ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 
.
Çocukların sınıflarda yaptıkları etkinleri tek tek inceleyen Müdür Köse, öğrencilerle sorular yöneltti. 

Aldığı cevaplar karşısında, “Çocuklarımız bu yaşlarda, düşüncelerini rahatlıkla ifade ettiklerini gözlemledim. Bu çocukların bilişsel, sosyal ve dil gelişimi açısından iyi düzeyde olduğunu gördüm. Bu da beni çok mutlu etti. Özgüveni yüksek, kendisini ifade etme becerisi yüksek nesiller yetiştiriyoruz.” şeklinde konuştu.

Müdür Şükür Köse duygulandı


 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler