Minik öğrencilerden Vali'ye ziyaret

Minik Öğrenciler Vali’yi Soru Yağmuruna Tuttu Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında öğrenciler ziyaret etti.Yaklaşık 20 öğrenci öğretmenleri nezaretinde Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.Sıcak ve samimi bir ortamda geçen z

Minik öğrencilerden Vali'ye ziyaret

Minik Öğrenciler Vali’yi Soru Yağmuruna Tuttu Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında öğrenciler ziyaret etti.

Yaklaşık 20 öğrenci öğretmenleri nezaretinde Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ı makamında ziyaret etti.

Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette çocukların yönelttiği sorular karşısında çok etkilenen Vali Kızılcık’ın mutluluğu hat safhadaydı. Kültür, sanat, ekonomi, eğitim, sağlık, çevre, enerji, tarım, turizm, asayiş ve idari yapı gibi çeşitli konularda sorular yönelten minik öğrenciler, soruların cevaplarını Trabzon’un en yetkili ağzından almanın hazzını yaşadılar.

Minik öğrencilerin ziyaretinden dolayı mutlu olduğunu ifade eden Vali Kızılcık, “Bu yaştaki çocuklarımızın, her konuda ve bu seviyede soru sorabilmeleri ülkemizin geleceği açısından çok ümit verici bir göstergedir. Çocuklarımızın bizim geleceğimizdir. Ülkemizin gelecekteki yöneticileri bu küçük yavrularımızdır. Onların bu derece donanımlı, kaliteli ve dünya ile rekabet edebilecek şekilde bilgili yetişmeleri ülkemiz adına gurur vericidir. Kendilerine olan güvenleri ve cesaretleri beni sevindirdi. Çocuklarımızı, ailelerini ve öğretmenlerini kutluyorum” şeklinde konuştu.

Soruların ardından çocuklara ikramda bulunan Vali Kızılcık, onlarla hatıra fotoğrafı çektirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler