Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü

Çorum’da başlatılan “Minik Kültür Elçileri” projesi sayesinde Trabzon ile Çorum arasında köprü kuruldu.

Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü

Haber61 – Haber Servisi - Çorum’da faaliyet gösteren Karşıyaka Anaokulu’nun başlatmış olduğu “Minik Kültür Elçileri" projesi kapsamında Çorum ilinin tanıtımına katkı sağlamak isteyen Çorumlu Minik Kültür Elçileri Trabzon Kaan Dinler Anaokuluna, aslen Çorumlu olan Anaokulu öğretmeni Yasemin Yılmazeli’nin yardımıyla çeşitli hediyeler gönderdi.


Kaan Dinler Anaokuluna ulaşan Çorum’a ait tarihi ve kültürel özellikleri yansıtan magnetler, tanıtım broşürleri ve CD’ler, leblebi, maket ve çocukların arkadaşlarına yazdıkları mektup ve ufak hediyeler öğrencilere dağıtıldı.

Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü kurdu

Kaan Dinler Anaokulu “Çalışkan Gülen Yüzler" sınıfı öğretmeni Yasemin Yılmazeli konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada herkese teşekkür ederek, “Çorum Karşıyaka Anaokulu’nun başlatmış olduğu bu projeyi canı gönülden kutluyorum ve emeği geçen herkesi tebrik ediyorum. Proje bize anlatıldıktan sonra, Kaan Dinler Anaokulu ailesi olarak bu projeyi velilerimizle paylaştık. Velilerimiz de maddi manevi emeklerini hiçbir şekilde esirgemeyeceklerini söyleyerek bize büyük destek oldular. Fatih Sultan Mehmet’in fethettiği, Yavuz Sultan Selim’in valilik yaptığı, Kanuni Sultan Süleyman’ın doğduğu, Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün 3 kez ziyaret ettiği muhteşem tarihi ile Trabzon’umuzu en iyi şekilde tanıtmayı hedefledik. Bize bu konuda destek olan “Çalışkan Gülen Yüzler “sınıfının bütün değerli velilerine, paketlemeden koliye yerleştirme aşamasına kadar, minicik sevgi dolu kalpleri ile yardım eden sevgili çocuklarıma ve desteğini her aşamasında hissettiğim kıymetli müdirem Saliha ÖREN ve müdire yardımcım Funda Göksu KALIN ÖCAL’a çok teşekkür ediyorum. Bir Çorumlu olarak, ikinci memleketim olan Trabzon’u kendi memleketime tanıtmak çok keyifli oldu” dedi.

Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü kurdu

Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü kurdu

Minik kültür elçileri Trabzon ile Çorum arasında köprü kurdu

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler