Meslek Yüksek okulu taşındı

Meslek Yüksek okulu taşındı

Tekel tarafından KTÜ'ye devredilen hizmet binalarının restore edilmesinin ardından oluşturulan KTÜ Akçaabat Yerleşkesi'ne, daha önce Fatih Eğitim Fakültesi'nde hizmet veren Trabzon Meslek Yüksek Okulu taşındı.

Trabzon Meslek Yüksek Okulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Veysel Atasoy, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yaklaşık 2 bin 800 öğrenciye, 35 akademik personel ve 60'a yakın idari personelle eğitim vereceklerini belirtti.

Okulun fiziki şartlarının eski okula göre çok daha üstün olduğunu ifade eden Atasoy, ''Bazı eksiklerimiz olsa da ilerleyen günlerde bunları temin etme yoluna gideceğiz. Yüksek okulun Akçaabat'ın gerek ekonomik gerekse sosyal hayatına çok şey katacağından eminiz. Akçaabatlıların da bu okula sahip çıkmaları gerekmektedir. Yüksek okulumuz Akçaabat'a hayırlı olsun'' dedi.

Trabzon Meslek Yüksek Okulu'nda bulunan bölümler şöyle:

''Bilgisayar teknolojileri ve programlama (1. ve 2. öğretim], biyomedikal cihaz teknolojileri (1. öğretim), elektrik (1. ve 2. öğretim), endüstriyel elektronik (1. ve 2. öğretim), el sanatları (1. öğretim), harita kadastro (1. öğretim), makine (1. ve 2. öğretim), otomotiv (1. ve 2. öğretim), tekstil (1. ve 2. öğretim), büro yönetimi ve sekreterlik (1. ve 2. öğretim), dış ticaret (1. öğretim), muhasebe (1 ve 2. öğretim).''

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim