MEB'den dolandırıcılık uyarısı

MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı mesleki eğitim merkezlerinde çırak, kalfa ve ustalık eğitimine katılan vatandaşlara başarılı olmaları halinde kalfalık ve ustalık belgele

MEB'den dolandırıcılık uyarısı

MEB Basın ve Halkla İlişkiler Müşavirliği'nden yapılan yazılı açıklamada, Hayat Boyu Öğrenme Genel Müdürlüğü'ne bağlı mesleki eğitim merkezlerinde çırak, kalfa ve ustalık eğitimine katılan vatandaşlara başarılı olmaları halinde kalfalık ve ustalık belgeleri verildiği belirtildi.

Açıklamada, "Son günlerde çeşitli illerde vatandaşlarımızdan kendilerine belge verme vaadi ile para alındığı ve daha sonra bu kişilerin kayıplara karıştığı, dolayısıyla bazı vatandaşlarımızın dolandırıldığı Bakanlığımıza bildirilmiştir. İşyerlerine giderek onlara belge vaadiyle para talep eden kişi ya da kişilere itibar edilmemesi gerekmektedir" ifadelerine yer verildi.

Vatandaşların, MEB İletişim Merkezi'nin (MEBİM) "147" No'lu telefonunu arayarak Bakanlıkça sunulan tüm hizmetlerle ilgili bilgi alabileceği kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler