LYS cevap kağıtları yayınladı

 LYS’de 200 bin adayın puan hesaplamasında hata iddiası sonrası ÖSYM ‘İnceledik, hata yok’ açıklamasında bulunmuştu. Tartışmaların sürerken ÖSYM, LYS’ye giren adayların soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına ulaşmalarını sağlayan bir paylaşım yaptı. ÖSY

LYS cevap kağıtları yayınladı

 

LYS’de 200 bin adayın puan hesaplamasında hata iddiası sonrası ÖSYM ‘İnceledik, hata yok’ açıklamasında bulunmuştu. 

Tartışmaların sürerken ÖSYM, LYS’ye giren adayların soru kitapçıkları ve cevap anahtarlarına ulaşmalarını sağlayan bir paylaşım yaptı. ÖSYM internet sitesinden 2012-Lisans Yerleştirme Sınavları (2012-LYS) Soru Kitapçıkları İle Cevap Kâğıtları'nı yayınladı.

 

Adaylar kendi cevap kâğıtlarının görüntüsünü, ÖSYM’nin internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile edinebilecek. Ayrıca; sınavda kendi cevap kâğıtlarına kodladıkları soru kitapçığı numarasına ve bu kitapçıkta yer alan sorulara da http://skgs.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik Numaraları ile erişebilecekler.

 

Adaylar, sisteme giriş yaptıktan sonra, ilgili sınavı ve görüntülemek istedikleri soru numarasını seçtiklerinde ekranda soru kökünü, cevap seçeneklerini ve sorunun doğru cevabını görebilecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim