Lise Kayıtları Başladı

Hüseyin İzci, kayıtların 16 Eylül günü sona ereceğini belirterek, Kulalıların 2.5 yılda liseyi bitirme imkanından faydalanmalarını istedi. İzci yaptığı açıklamada, “İlköğretimi bitiren vatandaşlarımız okulumuza gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Kula'da

Lise Kayıtları Başladı

Hüseyin İzci, kayıtların 16 Eylül günü sona ereceğini belirterek, Kulalıların 2.5 yılda liseyi bitirme imkanından faydalanmalarını istedi. İzci yaptığı açıklamada, “İlköğretimi bitiren vatandaşlarımız okulumuza gelerek kayıtlarını yaptırabilirler. Kula'da liseyi bitirmeyen kalmasın. Bizler bunun için elimizden gelen her türlü imkanı seferber ettik, vatandaşlarımızdan tek isteğimiz liseyi bitirme konusunda istekli olsunlar.” dedi. Ayrıca, açık ilköğretim için yeni kayıtların da devam ettiğini ve açık ilköğretim kayıtlarının 16 Eylül 2011 tarihinde biteceğini söyledi. İzci, Meslek Lisesi bitirme fırsatının da doğduğunu, meslek eğitimi açık öğretim lisesi kayıtlarının da başladığını ve yeterli başvuru olursa İmam Hatip Lisesi, Ticaret ve Kız Meslek Lisesi ile eğitiminin verilebileceğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler