KTÜ’ye Uluslararası Ödül

Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayfer Dönmez Çavdar'ın danışman olduğu proje "Student Poster Competition" yarışmasında Master kategorisinde 1.lik ödülüne layık görüldü.

KTÜ’ye Uluslararası Ödül

Otomotiv sektörü ve kompozit malzeme alanında dünyanın en iyi konferansı olarak kabul edilen SPE ACCE 2020 (Automotive Composites Conference and Exhibition) bu yıl 20.si   09 - 11 Eylül 2020 tarihinde düzenlendi.

210’u Ford, FCA, GM, Honda, Hyundai, Nissan, Tesla, Toyota ve Volkswagen gibi dünyanın en iyi otomotiv firmalarından olmak üzere toplamda 550 kişinin katılımıyla sanal olarak düzenlendi.

Karadeniz Teknik Üniversitesi İç Mimarlık Bölümü öğretim üyelerinden Doç. Dr. Ayfer Dönmez Çavdar ile Bursa Teknik Üniversitesi Orman Endüstri Mühendisliği bölümünden Doç. Dr. Murat Ertaş'ın danışmanlıklarını yaptığı öğrencileri Sena Çaylak; TÜBİTAK tarafından desteklenen projeleri kapsamında yaptıkları "Efifect of Alkyl Ketene Dimer on the Hydrophobic and Mechanical Properties of Natural Fiber Reinforced Biopolymer Composites" adlı çalışma ile katıldıkları "Student Poster Competition" yarışmasında MASTER kategorisinde 1.lik ödülü aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim