KTÜ'lü yollarda perişan oluyor.

Karadeniz Teknik Üniversites'nde yoğun kar yağışının trafiği olumsuz etkilemesine karşın dönem sonu sınavları daha önceden planlanan takvime göre devam ediyor.Trabzon'un şehir merkezinde bir yerden bir yere yaya olarak ulaşmakta zorluk çekilen bu günde Tr

KTÜ'lü yollarda perişan oluyor.

Karadeniz Teknik Üniversites'nde yoğun kar yağışının trafiği olumsuz etkilemesine karşın dönem sonu sınavları daha önceden planlanan takvime göre devam ediyor.

Trabzon'un şehir merkezinde bir yerden bir yere yaya olarak ulaşmakta zorluk çekilen bu günde Trabzon valiliği ilk ve orta dereceli okullarda eğitime kar molası verirken Karadeniz Teknik Üniversitesi'nin kötü hava koşullarına bu denli duyarsız kalmasının nedeni merak ediliyor.

Kendileri için hayati önem taşıyan sınavlara girebilmek için şehir merkezinden bile KTÜ'ye ulaşmakta zorluk çektiklerini belirten öğrenciler "Şehir merkezinden bile sınava girebilmek için KTÜ'ye ulaşmakta dolmuş duraklarında oluşan uzun kuyruklar nedeniyle zorlanıyoruz, birde daha uzak yerlerden gelen arkadaşlarımızın çektiklerini düşünün" şeklinde konuştular. 

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Eğitim